Cum să schimbați unde se vor salva capturile de ecran în Mac OS X

Cum să schimbați unde se vor salva capturile de ecran în Mac OS X

How Change Where Screenshots Will Save Mac Os X



How Change Where Screenshots Will Save Mac Os X

Realizarea de capturi de ecran sau, de asemenea, cunoscut sub numele de Captură de ecran este ușor de făcut pe Mac OS X. Puteți folosi fișierul Comandă + Shift + 3 sau Comandă + Shift + 4 , pentru a face o captură de ecran a ecranului complet sau, respectiv, o parte a acestuia. Indiferent de metoda pe care o utilizați, aceste capturi de ecran vor fi stocate pe desktopul Mac, în mod implicit, ca fișier PNG.





Dar dacă nu mai doriți să păstrați aceste fișiere pe desktop, există o soluție ușoară pentru a schimba acest lucru, tastând câteva comenzi Terminal. Pentru a lansa aplicația Terminal, puteți face clic peCăutător>Aplicațiiși faceți clic pe el în „Utilități”Dosar. Sau deschideți-l din Spotlight , care ar fi mai rapid.

Terminal



Pasul următor, trebuie să decideți unde doriți să stocați aceste fișiere de capturi de ecran. Este decizia ta.

În acest ghid, voi crea un folder pe desktop-ul meu Mac numit „ Capturi de ecran ”Pentru a stoca fișierele mele de captură de ecran. Ar fi ajutat să organizăm mai ușor fișierele.

Schimbați unde se vor salva capturile de ecran în Mac OS X cu Terminal

După alegerea și crearea folderului, reveniți la aplicația Terminal și tastați:

implicit scrie com.apple.screencapture location / Users / username / Desktop / Screenshots

În această comandă, trebuie să înlocuiți informațiile adecvate, cum ar fi „ nume de utilizator „Cu numele de utilizator Mac (pe computerul meu Mac, este„FedEx„) Sau numele folderului selectat, dacă este diferit.

modificați capturile de ecran implicite ale locației

De asemenea, puteți tasta doar: implicit scrie com.apple.screencapture location {space} , apoi glisați și fixați folderul pe care doriți să-l păstrați acolo în aplicația Terminal. Acesta va determina automat locația exactă a folderului și vi-l va arăta. Apoi, apăsați butonul „introduce”Cheie pentru a continua.

glisați și fixați pentru locație

Pasul final, dar important pentru reîmprospătarea întregului sistem pentru a aplica modificarea. În fereastra Terminal, tastați: killall SystemUIServer și apăsați Enter.

Vezi si: Cum să forțați renunțarea la aplicațiile Mac în Mac OS X ?

Dacă cumva doriți să reveniți la setările implicite, introduceți: valorile implicite scriu com.apple.screencapture location / Users / username / Desktop , apoi apăsațiintroduce.

După aceea, utilizați comanda „killall SystemUIServer” pentru a reîmprospăta sistemul. Capturile de ecran vor fi salvate din nou pe desktopul Mac. În loc să utilizați „killall SystemUIServer”, puteți reporni computerul Mac, de asemenea, vă va ajuta să obțineți efectul.

reveniți la schimbare

Puteți schimba folderul implicit oriunde doriți utilizând comenzile de mai sus.

Ați vrut să vă adresați întrebări? Lasă comentariul tău mai jos.